Privatlivspolitik

Hvem er vi
Vores webstedsadresse er: https://sosterlagkage.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Vi bruger kun cookies til at få siden til at fungere optimalt. Der opsamles og videregives ikke personlige oplysninger til tredjepart.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. når du udfylder kontaktinformation i vores formular eller via e-mail i forbindelse med køb fra websiden samt spørgsmål.

I det omfang du selv giver samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, og adresse i forbindelse med køb.

Sikkerhed
Dine oplysninger anvendes i forbindelse med kommentarer til/levering af dit køb.

Formål
Oplysningerne bruges til at registrere dine køb og betalinger.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til kontakt@sosterlagkage.dk.
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Søster Lagkage Sukkerprint
Solsortevej 3
6000 Kolding
Email: kontakt@sosterlagkage.dk