Ofte stillede spørgsmål

INFO OM PAPIR OG FARVE

Laver I også kager med print på?
Nej. Vi laver kun sukkerprint, som du placerer på din kage, som du selv bager eller køber. Har du en favoritbager, sender vi gerne printene direkte til dem.

Er sukkerprintene glutenfri?
Vores sukkerprint er veganske, glutenfri og kosher.

Hvad er forskellen på sukkerpapir og wafer/rispapir
Vi bruger kun sukkerpapir af allerbedste kvalitet. Papiret har en ren hvid, glat tekstur, som egnet sig rigtig godt til spiselige billeder. Billederne bliver i meget flottere kvalitet end waferpapir/rispapir. Sukkerpapiret er blødt og kan klippes med en saks.

Waferpapir derimod er lavet af kartoffelstivelse og vegetabilsk olie. Wafer-papir er gennemsigtigt og hårdt. Det fungerer godt til f.eks. kagepynt, der skal stå lodret op og drink toppers.

Hvilke størrelser sukkerprint kan jeg vælge?
Vi kan lave sukkerprint i lige de mål du ønsker – max A3. Se vores størrelser lige her

Hvad smager sukkerpapir af?
Sukkerprint er smagsneutrale.

HOLDBARHED

Hvor lang tid kan mit print holde sig?
På dit print sidder en label med “bedst før”. Der vil altid være min. 30 dages holdbarhed fra du modtager printet.

Hvordan opbevarer jeg mit sukkerprint?
Lad printet ligge i den medfølgende pose og kuvert. Lys- og lufttæt. Ved stuetemperatur.

Skal sukkerprint på køl?
Du skal ikke lægge dit print på køl. En undtagelse er hvis printet er svært at pille af bagbeklædningen (f.eks. ved meget høj temperatur i køkkenet) Så kan du med fordel lægge det et par sekunder i fryseren.

PLACERING PÅ KAGEN

Hvordan sætter jeg mit sukkerprint på kagen?
Da printet er lavet af sukker, skal du være forsigtig med brugen af vand. Dæk ikke kagen til efter printet er blevet placeret. Start med rene, tørre hænder og pil forsigtigt billedet af bagbeklædningen.

Hvad skal der være under mit sukkerprint?
Underlaget skal helst være en frosting/glasur, som billedet kan “smelte” ned i. Bruger du fondant eller marcipan som underlag, bør du lige fugte dit sukkerprint på bagsiden først med lidt vand. Se vores forslag til det perfekte underlag

Hvordan sætter jeg sukkerprint på f.eks. Oreos?
Skal du lave print på Oreos og lignende overflader, kan du pensle lidt glukosesirup fortyndet med lidt vand på kiksen, og så trykke dit billede fast.

LEVERINGSTID OG AFHENTNING

Hvordan henter jeg mit sukkerprint hos jer i Kolding?
Vi holder til på Solsortevej 3 i Kolding. Der er ingen fysisk butik – kun webshop og afhentning.
På husmuren hænger en stor trækasse. Her vil der være en kuvert med dit navn på. Har du bestilt flere print, vil de alle være samlet i én kuvert.
Du modtager en mail når din kuvert kan hentes, og du kan herefter afhente lige når det passer dig.

Hvor lang leveringstid er der?
Vi printer mange gange i ugen. Som tommelfingerregel kan du beregne én hverdag fra vi har modtaget bestillingen til den afsendes. Herefter skal du beregne 1-2 hverdages forsendelse.
Haster din opgave, er du altid velkommen til at sende en mail, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig i mål med din kage.

BESTILLING

Hvordan sender jeg mit billede til jer?
Du uploader dit billede fra telefon eller computer inde på vores webshop. Skal du bruge et rundt print, er det ikke nødvendigt at du beskærer det – det skal vi nok gøre for dig.

Hvordan får jeg tekst på mit billede?
Du kan sagtens få skrevet en personlig hilsen på dit print. Vi sender ikke korrektur til godkendelse – til gengæld er det ganske gratis.

Kan jeg bestille via e-mail?
Vi modtager bestillinger via webshoppen, men du er altid velkommen til at sende en mail ved spørgsmål eller store ordrer.